Kattints a képre!

 

Születtem: 1961.02.19. Ez csak azért, hogy a szülinapomra tudj üdvözletet küldeni!
Munkahely: Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, informatikus, Kecskemét.
Nos, ez volt! ám 2007. május 1. óta már nyugdíjas vagyok :)

 

Ha ide eljutottál, az azért lehet, mert ismersz. 

ám ha nem:
Képzeld, van három gyönyörű gyermekünk, Andi 29 éves, Peti 28 éves, a magyar és a történelem érdekli. Andi a Dunaújvárosi Főiskolára járt, a Dunaújvárosi ELCO csapatban vízilabdázott. Már végzett, kommunikáció szakon. Zsófi 23 éves, a Budapesti Kommunikációs Fõiskolá jár. A családomról itt láthatsz képeket.

Van itt néhány kép a  2005-ös repülőnapról.

Szeretek mosolyogni, nevetni, kuncogni, sőt még röhögni is! Ha van jó vicced, küldd el! Imádom a csokoládét, legalább úgy, mint Gombóc Artúr, a pilóta kekszet, a vaníliás karikát... De 2005. év elejétől átálltunk a Norbi módszerre. Akkor volt egy jó időszakom, fogytam is rendesen, de győzött a csoki :)

Annyira belemerültem az Imperium Galactica I-be, hogy a feleségem már teljesen nem normálisnak tartott. Pedig szerintem egyenesen fantasztikus ez a program, alig vártam a II. részét! Azt aztán hónapokig gyötörtem. Meg a Haegemonia-t is. A stratégiai játékok a kedvenceim, pl. a Command & Conquer sorozat. Meg az IGI2-t nyúzom!

Mostanában leálltam a játékokkal, inkább a feleségemmel vagyok együtt. Sokat járunk kettesben „sétálni”. Ez azt jelenti, hogy elő a kulcsot, beülünk a kocsiba, aztán máris sétálunk. Egyszer a Turul madárhoz, másszor Mátraházára. Szóval sétálgatunk az országban.

Voltunk Ausztriában is „sétálni”.

Láttad a Mátrixot? Eszméletlen jó film, még sokadszorra is. Egyik kedvenc TV sorozatom a Csillagkapu - Atlantisz.

Szeretek még olvasni, kedves könyv a "Micimackó". "állítsátok meg a világot, ki akarok szállni" típusú könyveket, Vavyan Fable írásait, Robert Ludlum, Vámos Miklós regényeit szeretem.

Valamikor vitorlázórepülővel repültem Kiskunfélegyházán, eljutottam az ezüst koszorúig. Aztán jöttek a nők... és abbahagytam a repülést, de máig kedves emlékeim között szerepel az a korszak.

2001-ben a jártam St. Jean sur-Richellieau-ben (Kanada, Quebec, Montreáltól 30 km), ott is repültem kb. 15 percet.

Kanada! Ez egy másik sztori, igazi nyaralás volt! Bár angolt tanultunk francia nyelvterületen, mégis csodálatos volt. Forró volt a nyár, tobzódó színű ősz és a télbe éppen egy ici-picit (1cm hó) kóstoltunk bele. Az éjszakai Niagara olyan, mint a fényképeken, giccses, de élőben annyira más, hogy az már nem is giccses, hanem fényképre való. érdekes, ugye? Az a 4 hónap örök emlék.

Gyűjtöm a képeslapokat, tényleg, Küldjél Te is!

Varga Sándor
H-2750. Nagykőrös
Kinizsi u. 13/A
Hungary  

Ide küldj levelet: 

Nagyon megtetszett a könnyűszerkezetes építkezési forma, azon belül is az acélvázas. Ezért népszerűsítem is a HORIZONT technológiát:

"A HORIZONT védett márkanév, ami egy fejlett, korszerű, energiatakérkos tűzihorganyzott acélszerkezetes építési technológiát képvisel." 

Készház Portál.


Gépi hímzéssel foglalkozunk - felvarrók -, meg takarókat készítünk, nézd meg.

Visszalépés.